lyndandtbm
(Account not Activated)


Registration Date: 12-21-2022
Date of Birth: January 1
Local Time: 04-19-2024 at 08:23 PM
Status: (Hidden)

lyndandtbm's Forum Info
Joined: 12-21-2022
Last Visit: (Hidden)
Total Posts: 0 (0 posts per day | 0 percent of total posts)
Total Threads: 0 (0 threads per day | 0 percent of total threads)
Time Spent Online: (Hidden)
Members Referred: 0
  
Additional Info About lyndandtbm
Bio: Apyrankės Iš Akmens Kristalų: Kaip Maksimaliai Išnaudoti Savo Papuošalus

Jei esate panašus į mus, visada ieškote naujų būdų, kaip pritaikyti savo priedus. Nesvarbu, ar ieškote tobulų auskarų, ar naujų vėrinių, kuriuos norite dėvėti kiekvieną dieną, papuošalai yra ypatingi. O jei ieškote savo gyvenime papildomo spindesio, kodėl gi neišbandžius Rock Crystal apyrankių? Rock Crystal yra kvarco tipas, kuris yra įvairių spalvų ir gali būti gana subtilus. Tačiau neleiskite, kad jo subtili išvaizda jus apgautų; Rock Crystal apyrankės tikrai yra pakankamai tvirtos, kad atlaikytų rimtą nusidėvėjimą. Šiame tinklaraščio įraše išmokysime visko, ką reikia žinoti apie Rock Crystal apyrankių gamybą nuo nulio. Nuo tinkamų medžiagų parinkimo iki tobulo dizaino sukūrimo – mes pasirūpinsime, kad iš savo papuošalų gautumėte kuo daugiau naudos.

Kas yra roko kristalų apyrankės?

Kalnų krištolo apyrankės yra populiari papuošalų rūšis. Jie būna įvairių spalvų ir stilių, o kristalai gali būti skaidrūs, balti arba įvairių mėlynos ir žalios spalvos atspalvių. Kalnų kristalai yra gamtoje esantys mineralai, todėl apyrankės gali būti nebrangios. Yra daug būdų, kaip pasidaryti kalnų krištolo apyrankes, tačiau šios instrukcijos parodys, kaip pasigaminti pagrindinę apyrankę iš trijų rūšių uolienų: kvarco, ametisto ir turkio.

Norėdami pradėti, surinkite tris akmenis, kurie patogiai tilps ant riešo. kvarcas yra didžiausia uoliena, po to ametistas ir turkis. Rinkitės panašios formos ir dydžio uolienas, kad įpintos į apyrankę gerai derėtų.

Jei uolos dar nėra suskilusios ar supjaustytos mažais gabalėliais, aštriu peiliu suskaldykite jas į mažesnius gabalus. Tai padės jiems geriau susilieti tarpusavyje, kai bus supinti į apyrankę. Būkite atsargūs ir neįsipjaukite per giliai į uolą, nes apyrankėje galite atsilikti kenksmingų šukių.

Pradėkite supindami vieną kvarco sruogą aplink viršutinį karoliuką viename ametisto karolių grandinės gale (arba bet kuri kita grandinėlė, kuri tinka jūsų apyrankei). Auskite atsargiai, kad tarp kristalų neliktų tarpų. Pakartokite šį veiksmą su kita kvarco sruogele ir kitu karoliuku kitame grandinės ar laido gale. Dabar ant kaklo grandinės ar virvelės kabo dvi kvarco karoliukų sruogos.

Už trečią

Kaip pasidaryti apyrankes iš akmens kristalų

Kalnų krištolas yra labai populiarus papuošalų brangakmenis. Jis pasižymi dideliu skaidrumu, todėl yra puikus pasirinkimas centrinėms detalėms ir kitoms ypatingoms detalėms. Kalnų krištolo apyrankės yra vienas populiariausių kalnų krištolo nešiojimo būdų. Šias apyrankes lengva pasidaryti ir galima pasidaryti bet kokios spalvos ar stiliaus.

Norėdami pagaminti kalnų krištolo apyrankes, jums reikės:
- kalnų krištolo karoliukai
- sidabrinė viela
- šokinėjimo žiedai
- užsegimas (neprivaloma)

1. Pirmiausia išmatuokite riešo perimetrą. Tai padės nustatyti jūsų apyrankės dydį. Norėdami gauti reikiamą dydį, galite suapvalinti arba apvalinti, tačiau atminkite, kad kuo tvirtesnis užsegimas, tuo saugesnė bus jūsų apyrankė.
2. Supjaustykite sidabrinę vielą 18–20 colių ilgio ir vieną galą perverkite per kiekvieną karoliuką vienoje apyrankės pusėje (žr. nuotrauką). Įsitikinkite, kad apyrankės galai yra tolygiai išdėstyti, ir užmaukite juos už karoliukų iš abiejų pusių (žr. nuotrauką). Dabar turite "kabo" kilpą! Palikite pakankamai papildomos vielos, kad viename gale galėtumėte surišti mazgą ir su juo suformuoti antrą "kabinimo" kilpą (žr. nuotrauką).

3. Paimkite abi kilpas ir vieną kartą tvirtai susukite jas, tada suriškite, kad jos vis dar būtų įtemptos, bet nebūtų per stiprios, kad vėliau nuimtumėte (žr. nuotrauką). Jei reikia, nupjaukite vielos perteklių (dabar turėtumėte turėti dvi mažas kilpas).

4.

Patarimai, kaip laikyti ir prižiūrėti roko kristalų apyrankes

Jei esate kaip ir dauguma žmonių, jūsų kalnų krištolo apyrankės greičiausiai bus matomos ant jūsų riešo. Tačiau šiek tiek rūpinantis, šie subtilūs papuošalai gali tarnauti daugelį metų.

Kad apyrankė atrodytų kuo puikiausiai, vadovaukitės šiais patarimais:

1) Laikykite jį švarų. Po kiekvieno dėvėjimo apyrankę švelniai nuplaukite vėsiame vandenyje ir muilu. Nedėkite jo į indaplovę ir nenaudokite stiprių cheminių medžiagų – jos sugadins subtilius kristalus.

2) Apsaugokite nuo UV spindulių. Saulės ultravioletiniai spinduliai laikui bėgant gali pažeisti kalnų krištolo apyrankę, todėl, kai tik įmanoma, laikykite ją apsaugotą nuo saulės spindulių. Jei turite jį nešioti tiesioginiuose saulės spinduliuose, naudokite kremą nuo saulės, kurio sudėtyje yra titano dioksido, kad apsaugotumėte kristalus.

3) Tinkamai laikykite. Apyrankės saugojimas yra svarbus norint išsaugoti jūsų kristalų vientisumą; saugokite juos nuo ekstremalių temperatūrų ar skysčių. Norėdami saugiai laikyti apyrankę, apvyniokite ją audiniu arba šilkine skara ir įdėkite medžiagą į plastikinį maišelį su užtrauktuku.

Išvada

Apyrankės yra vienas iš mano mėgstamiausių papuošalų. Jie yra universalūs, unikalūs ir tinka beveik prie bet ko. Šiame straipsnyje parodysiu, kaip maksimaliai išnaudoti savo kalnų krištolo apyrankes, pateikdamas patarimų, kaip jas formuoti, prižiūrėti ir kaip išsirinkti sau tinkamiausią porą. https://saisa.lt/produktas/oziaragio-zodiako-apyranke/
Gender: Male